Test av Alfa Romeo Stelvio (des 2017)


Alfa Romeo Stelvio har for aller første gang laget en SUV, og det er en vakker kompakt SUV med firehjulstrekk og 280 eller 210 hestekrefter, den jeg testet var en bensinmotor med 280hk.
Selv om det blåste masse og regnet var det en glimrende dag takket være masse bilglede!

Sjekk de pottene da!! Hallo! Kule baklys, lekkert totaldesign! Her er det mange bilfabrikanter som bør bli inspirert!


Stelvio er vakker foran også, men det er jo litt synd at den må ha skilt foran, for det forstyrrer det vakre symmetriske designet.

 

Resten av testen finner du på www.nybiltester.no

 

#alfaromeo #alfaromeostelvio #stelvio #kompaktsuv #suv #awd #familiebil #luksusbil #sportsligbil #bil #nybil #biltest #nybiltester

  1. Kjempebil. Bedre bil enn det finnes vel knapt å få tak i. I hvert fall i mine øyne. Jeg gleder meg om 10 år, hvis jeg fortsatt har førerkort da, for da får jeg kanskje et slikt vidunder kasta etter meg for en slikk og ingenting. Da er det ingen som får lov til verken å kjøre eller parkere en sånn “fysjom” bil. Når den tid, forhåpentligvis ikke, kommer, må myndighetene satse pengene på å bygge bilmuseum på hvert hjørne for å få plass til alle vidunder bilene. De fleste må nok skrotes over natten. Bilopphuggerne får da en kort gullalder, inntil det ikke er noen som har bruk for deler heller.

  2. Terje Dalene: At myndighetene kan forby nysalg av slike biler er nå en ting, alt som ikke er helt eller delvis elektrifisert skal man jo ikke få kjøpe etter 2025.
   Tror nok at en slik bil som ladbar hybrid også er et godt alternativ når den tid kommer.
   Å forby folk å bruke en 8 år gammel bil… den ser jeg ikke dukke opp, det blir for mye bråk av sånt…

   Veldig enig at det er en særdeles god bil, noe av det beste jeg har testa!!

  3. Dette er bilen jeg kjøpte 3/11 og vil få levert neste torsdag (det er derfor den har PR skilter). Flott å lese at en har god smak 😎😎😎

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg