Erfaringer med DAB i Saab (nov 2017)


For litt over en uke siden skulle jeg teste å installere DAB-adapter i Saab’en vi har arvet, og det kan du både lese mer om og se film av HER.

Nå skal jeg dele litt erfaringer, har dette fungert? Eller er dette bare tull?

Jeg har laget et ørlite videoinnslag med mobilen her:

Der du kan høre og se litt erfaringer.

Kort oppsummert kan jeg si at Pure Highway 600 har fungert over all forvetning. For det første klarte jeg å installere dette helt selv kun ved hjelp av en YouTube film, i tillegg har både radio og handsfree fungert bedre enn fastinstallert standardutstyr i bilen vi har nå. Vår fastinnstallerte DAB-radio tar pauser både her og der for å “søke” eller hva den nå driver med, men det har jeg kun opplevd i 2 sekunder med denne adapteren. Jeg har ikke testet den på en lenger tur, men skulle jeg oppleve noe veldig anderledes skal jeg oppdatere saken her etter neste helg.
Lyden på handsfree har mindre ekko, og de jeg prater med hører meg veldig godt. Jeg kan styre volumet på de jeg hører i bilens lydanlegg, så jeg hører dem også meget godt, selv om jeg må ha mer lyd på telefonprat enn på radio (litt justering i lyden som må til i skiftet mellom prating i mobil og radio altså).

Skjermen på Pure Highway 600 er stort sett mørk hele tiden, for å spare på batteriene, så det er vel det eneste man kanskje savner om man er vant med fargerik og artig info i en skjerm i forhold til hvilken radiokanal man lytter til.

Det du må leve med er jo antenna i frontruta da, så spørs det hva du selv tenker om det?


Jeg lever veldig fint med det ihvertfall, liten tvil om det.

Takk til Auto Tune som ba meg teste ut Pure Highway 600!
Den kommer til å gi meg mye glede fremover.

 

#dabisaab #dab #purehighway600 #purehighway #pure #highway #dabadapter #handsfree #autotune #nybiltester

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg