Test av Mini Cooper SE Countryman All 4 (aug 2017)

Første test av Mini ble en Countryman ladbar hybrid med John Cooper Works eksteriør og interiør, som har en samlet kraftpakke på 224hk.
De som har kjørt en Mini før i sitt liv kan nok ane at det kan bli ganske så moro!

Mini som kombinerer el-motor på 88hk som driver bakhjul, og bensinmotor på 136hk som driver fremhjul, gir deg mange fordeler.
Elektriske motorer er veldig direkte med sin kraft, og den er det kjekt å ha på bakhjulene, du får firehjulstrekk, på motorveien kjører du i hovedsak forhjulstrekk, bilens systemer sørger for at du aldri er tom for strøm, slik at du får fiehjulstrekk ved behov, du kan kjøre elektrisk i byens sentrum, for å nevne noen fordeler.
Måtte jo bare ha et bilde av den utenfor EleFun, for det er jo virkelig moro med en ekstra elektrisk motor!

 

 

Resten av testen finner du på www.nybiltester.no

 

#mini #minicooper #minicoopercountryman #minicoopercountrymanse #countrymanse #minise #phev #ladbarhybrid #all4 #4×4 #awd

  1. Hei:
   I nesten alle bilopplysningsannonser i dag så er der ingen opplysning om bilens: lengde, bredde, høyde, bakkeklaring, vekt osv. Kort og greit det vi før kalte “Mål/vekt og dimensjoner. Mye av dette er kansje det man først tenker på når en ser en “ny bil” – og skal vurdere om dette kan være noe for meg å vurdere dersom bilhandel står for døren.
   Det som ovenfor ble vist mht. en Mini Countryman er info jeg vil se på etter at jeg har vurdert om bilen totalt sett er noe for meg å vurdere å se på.
   Først grunndata – og så detaljer. Hvorfor har det liitt sånn?
   Mvh. Sverre

  2. Sverre G. Lund: Hei!
   Jeg er nok redd at mange ikke orker å lese “tekniske data” eller “mål/vekt/dimensjoner”.
   Jeg har fått tilbakemeldinger på at alle andre har for tekniske beskrivelser av biler, og at det er befriende å få informasjon om hvordan “mannen i gata” oppfatter ulike biler – derfor har jeg den vinklingen jeg har på det jeg skriver om bilene, med mange bilder og mindre teknisk info.

   Det jeg skal begynne med er en lenke til produsentens tekniske data, slik at de som ønsker å få sett dette først kan få gjort dette.
   Kommer ikke til å starte testene mine med dette fordi svært mange bruker mobil, og kommer da til å “ramle av” før jeg får sagt hva jeg mener om bilen.
   Ellers er jo dette bare en brøkdel av hva jeg har skrevet om bilen, resten finner du på http://www.nybiltester.no (direktelenke over her).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg