Test av Mitsubishi Outlander PHEV (nov 2016)


Jeg har testet den nye versjonen av Mitsubishi Outlander PHEV, ladbar hybrid SUV med 4×4. Skal også ta for meg hva som er forskjellig fra forrige utgave av bilen. Vet ikke om facelift er rett begrep når jeg sliter med å se forskjeller i bilens ansikt, men det har kommet med en del oppgraderinger.


Bilen har ganske alene gjort at Mitsubishi har blitt et veldig godt solgt merke i Norge, for denne bilen er populær i Norge.
Det skjønner jeg veldig godt at den er, for du sitter høyt, har god oversikt, og får en fullt utstyrt bil for 483 000, Instyle+ er navnet på den topputstyrte versjonen. Du kan få bilen fra 433 900 i utstyrsnivå Invite. Mellom der har du Intense+ til kr 463 000.
Det at veldig mange kan kjøre bilen rundt 95% elektrisk fordi de har relativt kort vei til jobb, gir da svært lave driftskostnader med tanke på drivstoff-forbruk.
Selv om det er kaldt ute kan du kjøre rent elektrisk med Outlander PHEV, men jeg vil jo anbefale forvarming mens den er tilkoblet strøm.
Fyrer du opp klima-anlegget max på vinteren tvinger du i gang bensinmotoren, men det slipper du altså med litt planlegging og trykking på appen som følger med til mobilen din.

 

Resten av denne testen finner du nå på denne bloggens nye nettadresse – www.nybiltester.no

 

#Mitsubishi #MitsubishiOutlanderPHEV #OutlanderPHEV #ladbarhybrid #bensinhybrid #bil #nybil #biltest

Siste innlegg