Test av Hyundai IONIQ Electric (nov 2016)


Endelig har Hyundai IONIQ Electric kommet til forhandlerne, og den kan testes! En svært godt utstyrt el-bil til en veldig fornuftig pris.
Størrelsen er ganske så fornuftig, og rekkevidden på 280 km er slettes ikke urealistisk, i motsetning til mange andre som oppgir urealistisk rekkevidde.
Prisen starter på 239 950, men jeg vil nok anbefale å legge til en teknikkpakke til kr 20 000, for da får du med LED nærlys, el innfellbare speil, utvendige dørhåndtak i krom, 10-veis el setejustering med minne for fører, trådløs lading for mobiltelefon, blindsonevarsler, ryggeradar, parkeringssensor foran og varmepumpe! Rett og slett særdeles mye bra utstyr for pengene! Jeg ville kanskje vurdert metallic lakk for kr 5000 også, men mange velger bilen i hvit. 259 950 uten metallic lakk er fortsatt en svært hyggelig pris for en el-bil med mye mer utstyr enn mange andre tilbyr!


Du kan kjøpe ventilerte skinnseter for kr 10 000 ekstra, og soltak for 10 000 ekstra, men da skal du vurdere nytten.
Setene er helt ok, ikke suverene og ikke dårlige. Ettersom smaken når det gjelder seter er individuell er det jo kjekt å prøve.
De som bryr seg om design vil oppdage at kanten til midtkonsollen og luftdyser har samme farge som frontspoileren. Stilig!

 

Resten av denne testen finner du nå på denne bloggens nye nettadresse – www.nybiltester.no

 

#hyundai #hyundaiIONIQ #hyundaiioniqelectric #ioniqelectric #elbil #bil #nybil #biltest

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg