Test av BMW i3 – elektrisk kjøreglede (mai 2014)


BMW hevdet at deres i3 skulle gi elektrisk kjøreglede, og det måtte jo testes en vakker dag vår BMW 525 xda fra 2008 var på verkstedet.

Kan jo begynne med å avsløre at de har rett, 170 elektriske hester i en lett bil blir fort veldig moro å kjøre!!


I designutgave LOFT ser det slik ut inni bilen, etter mitt syn svært lyst og moderne preg. At enkelte materialvalg er gjort for å spare vekt er liksom helt ok her i denne miljøbilen, for materialvalg på steder der du skal ta og føle på er av veldig god BMW-kvalitet.

 

Resten av denne testen finner du nå på denne bloggens nye nettadresse – www.nybiltester.no

 

 

#BMWi3 #BMW #i3 #elbil #bil #biltester #biler

  1. BMW i3 . Batteriet holder definitivt ikke hva det lover!! Har allerede hatt det på service etter 6 mnd.. Ble verre. Etter 9 mnd lader det bare til 95 km i stedenfor 160 km..

  2. lbha:
   Nå var mine uttalelser basert på en kort prøvetur på ca 30 min + et par dager med bilen noe senere. Jeg har ikke eid den. Det ville derimot overraske meg stort om ikke BMW vil være interessert i å rydde opp i de problemer du har opplevd. Vet såpass om BMW etter å ha eid en 5-serie i 3,5 år at de er opptatt av fornøyde kunder.
   Ønsker deg lykke til videre for å få alt på stell!!

  3. Har kjørt 17000 km med min i3 siden jeg mottok den for ganske nøyaktig ett år siden. Har en 2012 X5 som stort sett bare har stått i garasjen dette året, men unntak av turer til hytta og en og annen arbeidsdag med langkjøring. Kjører daglig 25 km hver vei inn til jobb i Oslo og hadde sannsynligvis tatt i3’en selv uten bussfil og kostnadsbesparelser. Den er særdeles morsom og komfortabel å kjøre. Kjører aldri på økonomiprogram da rekkevidde ikke er et problem ved min kjøring.Tar heller kraften og komforten med normal programmet. Rekkevidde med temp 0+ er 100-110 km. Ved temp -15 er den 85 km.Byttet en lader som jeg trodde var vann/regntett – ikke bra løsning men betalte ikke noe for byttet. Bakdørskonseptet er upraktisk på parkeringsplasser med liten plass til neste bil (og det er det jo nesten alltid..). har ikke hatt noen andre feil på bilen og er strålende fornøyd! Blir interessant å se når sommeren kommer og sommerdekk er på om jeg er tilbake på 140 km normal rekkevidde eller om batteriet har tapt seg. Bilen anbefales på det varmeste!

  4. Ove Ladegård: Tusen hjertelig takk for erfaringer! Svært nyttig for de som vurderer akkurat denne bilen! Jeg syntes også den var artig og fremtidsrettet, selv om vi ikke landet på å kjøpe den.
   Dersom flere ønsker å dele sine erfaringer er det kjempeflott!
   HVL

  5. Min kone og jeg vurderer sterkt en e-bil, primært som bil nr 2. Valget står mellom E-golf eller I3, vi er veldig usikre på hvem vi skal velge.

  6. Paul Andre Hermansen: Begge er gode valg, men anbefaler en prøvetur med begge. Synes dere måten man innstiller forsetet i BMW på er greit? Er det nok med 4 seter i BMW? Svarer du ja på begge disse spørsmål er to av de største “hindrene” for å velge i3 overvunnet. E-Golf er god, men på langt nær så spennende og morsom som i3…
   Uansett hva dere lander på bør dere kunne bli fornøyd! Masse lykke til med valget!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg