hits

Test av VW T-Roc (jan 2018)


Volkswagen i Norge hadde lansering av sin nye T-Roc 4/1-18, så da måtte jeg jo teste den en tur selv om været ikke var så glimrende.
Testen er oppdatert 11/1-18.


Det første som slo meg da jeg kom inn i butikken var at bilen hadde et veldig stilig design, rett og slett kult.
Mulig det er størrelsen sammen med designet som treffer meg, kanskje det er alle de fine linjene i designet, kanskje er det kombinasjonen?
Det som er sikkert er at designet traff meg godt, og jeg mistenker det kommer til å treffe flere enn meg.

 

 

Resten av denne testen finner du på www.nybiltester.no

 

#vw #vwtroc #troc #kompaktsuv #biltest #nybiltester #awd

8 kommentarer

Knut Einar

05.01.2018 kl.17:18

Det er en ting som jeg liker spesielt godt i denne bilen. Det er at navi sitter så sentrert og oversiktlig. Det er ikke mye man tar øynene ut av kurs for å se hvor man skal. Men....på en annen side, når vi kjører så er frua veldig med på å følge med på navi når vi kjører. Så for de som har med seg "andre piloten" så blir det kanskje dårlig innsyn.
Knut Einar: Du kan jo ha navi i begge skjermer, om du vil...

Knut Einar

05.01.2018 kl.21:49

Da må jeg si at denne utgaven er veldig fin. Tommel opp :)
Knut Einar: Svært enig med deg i det!

Steffen Havås

07.01.2018 kl.09:23

Ser du skriver lite støy, jeg er til dels enig. Men motorstøy under akselerasjon var ikke den påtrengende i din test bil? Var lite støy utenom, men reagerte på en ny bil med mengden med motorstøy.

Bilen var lett kjørt og fin, men jeg er 183cm høy og jeg hadde problemer med å sitte riktig og føle jeg hadde «nok» oversikt grunnet veldig skråstilt frontrute.
Steffen Havås: Jeg hadde en svært kort første tur med bilen, og har bare skrevet det jeg rakk å oppleve. Skal ha en lenger test med den, og kommer da til å oppdatere teksten.
Hvilken motor testet du?
Jeg forsøkte en akselerasjon i oppoverbakke, men da var ikke motorstøyen noe jeg følte påtrengende. Skal teste flere akselerasjoner på lenger test.
Selv er jeg 185cm, og satt godt. Syntes ikke oversikten var dårlig.

Steffen havås

09.01.2018 kl.05:45

Jeg kjørte 150 TDi 4 motion.
Steffen havås: samme jeg testet, skal teste mer fra onsdag til torsdag, så får vi se da om mitt inntrykk endres eller ikke.

Skriv en ny kommentar