hits

Test av ny Audi A5 Coupé (des 2016)


Audi har kommet med ny versjon av sin A5, og først ute av de varianter som kommer er Coupé varianten. Den er linjelekker, men for de som ofte skal ha noen i baksetet så kommer det mer praktiske varianter av A5 med flere dører. Er det som regel bare folk i forsetet skal det godt gjøres å få et bedre design på bilen enn det Coupé varianten har.


Da jeg kom på besøk til Gromstad Auto hadde de akkurat fått bilen inn i butikken, men de var snille nok til å ta den ut derfra så jeg kunne få prøve den en liten tur.

 

Resten av denne testen finner du nå på denne bloggens nye nettadresse - www.nybiltester.no

 

#Audi #audia5 #audia5coupe #a5coupe #a5 #coupe #Quattro #biltest #nybiltest #nybil #bil #test #gromstadauto

 

4 kommentarer

Ola Conny

15.12.2016 kl.11:23

Har du summert sammen priseksempelet du tok bilde av? Jeg kom til en vesentlig lavere sluttsum. Skulte avgifter?
Ola Conny: Nå står det vel på den plakaten at de viser et utdrag av ekstrautstyret... så da er det ikke så merkelig at noen beløp ikke vises der...

Ola Conny

15.12.2016 kl.17:15

Det har du jammen rett i😉, men forskjellen er rundt 100 000kr. Jeg hadde nok ikke kjøpt den modellen uten å fått et oppsett på hva jeg faktisk fikk for de kronene😊
Ola Conny: Nå har A4 plakater begrenset plass, dermed er det ikke fysisk plass til alt på en plakat ved siden av bilen, men man får jo naturligvis hele oppsettet på alt ekstrautstyret om man prater med forhandleren.

Skriv en ny kommentar